הדלקת פחמים עם ארובה


יש חובבי בשר ויצרני מנגלים שעדיין מנסים להמציא את הגלגל מחדש. רובם הגדול לא ראה לופטלייטר בפעולה מן הסתם. האנשים שראו אותו בפעולה לא נשארו אדישים. שיטת הארובה יעילה במקרה שעושים על האש מחוץ לבית ויש לכם חצי שעה לחכות עד שהמנגל יהיה מוכן לבשר. הקרבונרים המומחים ימליצו להשתמש בפחמים מעץ טבעי ולא בפחם סינטטי שמופיע בסרטון.

מודעות פרסומת
השארת תגובה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: