הודו מעושן על פחית בירה


למרות שנראה שמדובר כאן במעשה מגונה בעוף, הרעיון די פשוט. המעשנת צולה את הבשר והעור עם השומן מבחוץ ובפנים פחית הבירה והתבלינים מפזרים אדים מלאי טעם. הייתי מוותר האלומיניום אבל מדובר במתכון מסורתי ומסורת יש לכבד.

 

מודעות פרסומת
הרשומה הבאה
השארת תגובה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: