מתכון פשוט למנגל – שיפודי אנטריקוט


מתכון פשוט להכנה בלי כאב ראש שמתאים גם לילדים.

מתחלים במרינדה:

חצי כוס רוטב טריאקי

שלוש כפות שמן שומשום

כף דבש

חצי כפית זרעי כוסברה

כפית פלפל שחור

הבשר:

נתח של 1.5 -2 ק"ג של אנטריקוט מיושן

לחתוך לקוביות של 3 ס"מ עם הסיבים כדי שלא יתפרק

השריה:

שעה עד חמש שעות במקרר יספיקו בהחלט.

הכנה:

לצלות על אש בינונית – 3 דקות מכל צד ולהפוך.

אפשר להוסיף צ'ילי גרוס על השיפודים במהלך הצליה למי שאוהב מתובל.

מודעות פרסומת
הרשומה הקודמת
השארת תגובה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: